Kundservice

 

FAQ

Vanliga frågor

Leveranstiden tar mellan 5-15 dagar.

Våra produkter skickas direkt hem till dig från våra leverantörer och vi kan därav erbjuda låga priser, då det ej behövs skickas till ett lager för att sedan skickas vidare till dig. Detta innebär ofta en längre leveranstid, men framför allt ett lägre pris.

Leveransen är upp till 5-15 dagar, vilket inte avser lördagar, söndagar samt röda dagar. Varför vi har lite längre leveranstid beror på att vi skickar vår produkter direkt från våra leverantörer, vilket gör att vi kan erbjuda förmånliga priser.

Har din order passerat 15 dagar, ber vi dig kontakta in**@ti******.se snarast, så hjälper vi dig!

Hos tingster erbjuder vi flera olika betalningsalternativ som Apple Pay, Google Pay, kortbetalning och PayPal

Samtliga alternativ som vi erbjuder är direktbetalning, vilket innebär att pengarna dras direkt vid beställningstillfället.

Klarna erbjuder vanligtvis flera olika betalningsalternativ. Det vi erbjuder via Google Pay är direktbetalning, vilket innebär att din order betalas direkt.

Transportföretagen som används är Early Bird, DHL och PostNord.

Early Bird
Early Bird är en tjänst som levererar det du beställt online hela vägen till din postlåda. Dom jobbar på natten och levererar ditt paket tidigt på morgon.

Hemsida: https://earlybird.delivery/

DHL
Levererar till närmsta postombud som tar emot DHL-leveranser. Du får en avisering i brevlådan vart paketet kan hämtas ut.

Hemsida: https://www.dhl.se

PostNord

Levererar i första hand till din brevlåda. Skulle din order ej få plats i brevlådan, lämnas ditt paket till närmsta postombud och du får en avisering hem till dig

Hemsida: https://www.postnord.se/

Vi jobbar med flera olika leverantörer. Ibland kan det förekomma att dina produkter skickas från olika leverantörer och blir då en s.k delad order, som innebär att det blir flera paket.

Våra leverantörer befinner sig i Europa och varorna skickas därmed inom Europa.

Tack vare våra leverantörer kan vi nästan erbjuda obegränsat med olika produkter. Vi strävar hela tiden efter att förnya och förbättra vårt sortiment för att ge dig som kund en maximal shoppingupplevelse.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss via mail, in**@ti******.se

Du kan förvänta dig ett svar från oss inom 24h.

E-post

in**@ti******.se

Vi svarar inom 24h.

E-post

in**@ti******.se

Vi svarar inom 24h.