Partners vi arbetar med:

OM OSS

Välkommen till Tingster – Framtidens Shoppingupplevelse!

På Tingster brinner vi för digitalisering och innovation. Vår mission är att förenkla vardagen genom att erbjuda handplockade produkter som kombinerar hög kvalitet med modern design. Grundat 2020, Tingster är ett svenskt företag som sätter trenderna i fokus.

Vår Filosofi:

  • Kvalitet och Design: Vi väljer noggrant ut produkter som representerar det bästa inom både kvalitet och design. Varje produkt i vårt sortiment är ett bevis på vårt engagemang för hög standard.
  • Direkt från Leverantör till Dig: Genom att skicka produkter direkt från våra leverantörer till din dörr, kan vi erbjuda attraktiva priser utan att kompromissa med kvaliteten. Detta unika tillvägagångssätt ger dig fördelar både i pris och i valmöjligheter.
  • Förnyelse och Förbättring: Vårt sortiment är ständigt under utveckling. Vi strävar efter att ständigt förnya och förbättra vårt utbud för att ge dig den bästa möjliga shoppingupplevelsen.
  • Lyhörd Kundservice: Vi tror på kraften i utmärkt kundservice. Vårt team är alltid redo att hjälpa dig med snabba och effektiva svar via e-post. Vi värdesätter varje kundrelation och strävar efter att skapa en långsiktig relation med dig.

Varför Välja Tingster? På Tingster är du inte bara en kund – du är en del av vår resa. Välj Tingster för en shoppingupplevelse som är både enkel och rolig, med produkter som är lika unika som dina behov.

Tack för att du väljer Tingster. Vi ser fram emot att fortsätta att förenkla och berika din vardag!

OM OSS

Vi på tingster älskar digitalisering och vill förenkla vardagen för fler människor. Genom personlig service och handplockade produkter av toppklass vill vi göra tingster både enkelt och roligt.

tingster är ett svenskgrundat företag som startade sin verksamhet 2020. tingster skapades för att erbjuda dig produkter inom dom senaste trenderna. Våra produkter skickas direkt hem till dig från fabriken och vi kan därav erbjuda låga priser, då det ej behövs skickas till ett lager för att sedan skickas vidare till dig. Detta innebär ofta en längre leveranstid, men framförallt ett lägre pris.

Utbudet består av omsorgsfullt utvalda produkter där kvalité och design utgör det viktigaste urvalskriterierna. Tack vare våra leverantörer kan vi nästan erbjuda obegränsat med olika produkter. Vi strävar hela tiden efter att förnya och förbättra vårt sortiment för att ge dig som kund en maximal shoppingupplevelse.

Vi lyssnar på våra kunder och värdesätter varje kundrelation högt. Vi tror på tillgänglighet och tillhandahåller därför kundtjänst genom snabba svar via E-post. Vi vet att nöjda kunder är vår främsta tillgång och älskar personlig kontakt och när vi får hjälpa dig. Vi tror att riktigt god service skapar trygghet och återkommande kunder.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt.