Spel & Leksaker: Roliga Äventyr för Alla Åldrar hos Tingster

Whack-A-Mole: En Klassiker

Ta med nöjet vart du än går med vår bärbara Whack-A-Mole spelkonsol! En modern twist på det klassiska spelet, perfekt för snabba och roliga spelstunder för både barn och vuxna. Lätt, bärbar och full av spännande utmaningar – denna spelkonsol är en garanterad hit för spelkvällar, resor, eller som en unik presentidé. Klar, färdig, whack!

Ghostbusters Ecto-1: En Episk Byggsats

Dyk in i den spännande världen av Ghostbusters med LEGO Ecto-1 byggsatsen! Bestående av 2352 delar, bjuder detta detaljrika set in fans över 10 år till timmar av kreativt byggande. Återskapa den ikoniska Ecto-1 bilen och ge liv åt dina Ghostbusters-äventyr hemma. Perfekt för LEGO-entusiaster och Ghostbusters-fans – en måste-ha för din samling!

Clone Commander Cody: Ett Must-Have

För LEGO-samlare och Star Wars-fans, presenterar vi LEGO Clone Commander Cody byggset! Med 766 delar utmanar detta set vuxna byggare att skapa en detaljerad modell av den legendariska karaktären. En perfekt blandning av nostalgi och utmaning, detta set är en perfekt tillägg till varje Star Wars-kollektion. Bygg, beundra och fira galaxens rikedom med Commander Cody vid din sida!

Marvel Infinity Gauntlet: Färgglatt 3D-Pussel

Kliv in i Marvels universum med Infinity Gauntlet 3D-pusselset! Med 142 bitar erbjuder detta set en unik och rolig byggupplevelse för fans av alla åldrar. Återskapa den mäktiga Infinity Gauntlet i en explosion av färg och detalj. Detta pussel är inte bara en underhållande utmaning utan även en ståtlig prydnad när det är färdigställt. Perfekt för Marvel-entusiaster och samlare!

Lämna ett svar